Strategische samenwerking TechniCare en Cazander Medical

Cazander Medical en TechniCare slaan de handen ineen. Cazander Medical is vanaf 1 januari 2018 exclusief distribiteur van de Mobilyzer™ voor Nederland en België.

blank

Samenwerking

“De samenwerking is heel natuurlijk tot stand gekomen”, vertelt Arjan van de Voorde, directeur van TechniCare. “TechniCare ontwikkelt en produceert de eigen producten. Wij zochten naar een partner voor de verkoop met dezelfde filosofie als die van TechniCare. Cazander Medical is als distribiteur van medische hulpmiddelen actief in de markt en vertegenwoordigt een scala aan mooie innovatieve producten.” “Hier past de Mobilyzer™ perfect tussen”, geeft Joan Cazander, directeur Cazander Medical, aan. “De producten in ons pakket moeten echt een meerwaarde hebben voor de gebruikers”.

De filosofieën van Cazander Medical en TechniCare sluiten naadloos op elkaar aan. Beide bedrijven zijn niet gewend om standaard oplossingen te bieden, maar daadwerkelijk in te gaan op de behoefte van het ziekenhuis of de verzorgingsinstelling. Daarom levert Technicare maatwerk, afgestemd op de situatie van de betreffende klant.

Mobilyzer

De Mobilyzer™ is één van de ontwikkelingen van TechniCare en is een combinatie tussen een loophulp en infuuspaal. “Wij zijn er van overtuigd dat een medisch hulpmiddel altijd bij moet dragen aan het herstel van de patiënt en aan het gemak van het verplegend personeel”, vertelt Richard van de Voorde, commercieel manager bij TechniCare. “Als we dan kijken naar de huidige infuusstandaarden, zien we dat deze allesbehalve bijdragen aan het herstel.”

TechniCare

TechniCare heeft als missie bij te dragen aan de verbetering van de zorg. Dit doet TechniCare door het ontwikkelen van technische innovaties, gericht op de zorgsector. Doordat TechniCare zelf ontwikkelt en produceert, levert TechniCare custom-made oplossingen.

Cazander Medical

Cazander Medical richt zich binnen de gezondheidszorg op de Nederlandse en Belgische ziekenhuizen, verzorgingsinstellingen en privéklinieken. Cazander Medical is een totaalleverancier voor inkopende partijen. Het productenpakket bestaat uit een gevarieerd assortiment van investerings- en verbruiksartikelen, afgestemd op de behoeften van de klant. Het productenpakket wordt gerealiseerd door exclusieve contracten met leveranciers in binnen- en buitenland. Kwaliteit en gebruikersgemak staan bij Cazander Medical altijd voorop!

Geïnteresseerd?
Neem contact op.

Geïnteresseerd?
Neem contact op.

Nikkelstraat 24 2984 AM Ridderkerk T (+31)85 0870 421 info@technicare.nl

© TechniCare 2022